Fenix Inspiration

Fenix Inspiration tarjoaa inspiraatioita

On vain yksi matka. Matka sisimpään.                                    – Rainer Maria Rilke

Perustin Fenix Inspirationin keväällä 2004. Yritys syntyi oman ”uudelleensyntymäni” sivutuotteena, pitkän ja raskaan muutosvaiheen jälkeen. Niinpä oli luonnollista, että yrityksen nimessä näkyy ja kuuluu tuhkasta syntyvä Fenix-lintu. Inspiraatio (innoitus, innostus, kipinä) on itselleni tärkeä tekemisen sytyke ja elossa olemisen merkki. Inspiraatio, elävä henki, logoterapeuttinen hengen uhmavoima – jotain sellaista toivon voivani sytyttää myös asiakkaissani.

Koulutukseni

Koulutukseltani olen työnohjaaja (viitekehyksenä logoterapia), ryhmätaideterapeutti, kirjallisuusterapiaohjaaja, sanataideohjaaja ja uniohjaaja®. Hyödynnän taidemenetelmiä monipuolisesti kaikessa työssäni. Luovat menetelmät avaavat itsereflektiolle uusia tasoja. Olen lisäksi opiskellut transaktioanalyysia, traumatietoisuutta, positiivista psykologiaa sekä kirjoittamista.

Lisäksi olen sertifioitunut AS3-valmentajaksi erilaisiin työelämän muutostilanteisiin ja toiminut 13 vuoden ajan uracoachina. Ennen yrittäjyyttäni työskentelin liike-elämässä esihenkilö- ja asiakasvastuullisissa asiantuntijatehtävissä yli 15 vuoden ajan. Yksityiskohtaisemman katsauksen ammatilliseen osaamiseeni, työ- ja koulutushistoriaani löydät LinkedIn-profiilistani: https://fi.linkedin.com/in/kirsivirkkunen

Valoa voi aina lisätä

Työotteeni on tutkiva, läsnä oleva, kiireetön ja käytännönläheinen. Kunnioitan asiakastani ihmisenä ja aktiivisena toimijana, oman työnsä ja elämänsä asiantuntijana. Autan asiakastani kuuntelemaan itseään, havainnoimaan toimintaansa ja mielikuvittelemaan toivotun tulevaisuuden. Logoterapia tuo ohjaustyöhöni tarkoituskeskeisyyden sekä henkisen ulottuvuuden: ihminen on vastuullinen ja jatkuvasti kehittyvä olento, joka tarkoituksen löydettyään saa otteen voimavaroistaan. Pyrin suuntaamaan ohjattavieni katsetta aktiivisesti kohti toimivampaa tulevaisuutta. Kuten logoterapiassa sanotaan: Pimeyttä ei voi poistaa, mutta valoa voi aina lisätä!

Verkostojani

Pidän yllä ammattitaitoani verkostoitumalla ammatillisiin verkostoihin.

Ota yhteyttä!

kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi
Puh. 040 704 3655