UNISTA ITSETUNTEMUSTA JA ELÄMÄNVOIMAA -viikonloppu Iisalmessa (SnellmanEDU), 23.-24.9.2023

Unet näyttävät meille meidät itsemme, symbolikielellä, rehellisesti. Ne yrittävät ilmaista meille jotakin, mitä päiväminä ei vielä tiedä tai ymmärrä, tai minkä se ohittaa. Unien peiliin heijastuvat mennyt, tämä hetki ja aavistus tulevasta. Unet johdattavat meitä kohti sitä, mitä syvimmiltämme olemme.

Unien kanssa työskentely syventää itsetuntemusta, vahvistaa luovuutta ja edistää sisäistä kasvua. Unet kertovat ainutlaatuisin, usein symbolisin, kuvin tunteistamme, tarpeistamme, peloistamme ja toiveistamme. Ennen kaikkea unet kertovat voimavaroista ja mahdollisuuksista, jotka ovat vielä näkymättömissä tietoiselle mielelle. Yö yöltä unet viitoittavat tietä ja elävöittävät meitä.

Työskentelemme tässä univiikonlopussa luovin menetelmin: kirjoitamme, käytämme kuvia, mielikuvia ja symboliesineitä. Jokainen on omien uniensa ainoa asiantuntija, emme siis tulkitse toisten unia.

Kokoonnumme Iisalmen kulttuurikeskuksella lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17. Tarvitset mukaasi vain ylöskirjoitettuja uniasi, työskentelytarvikkeet saat paikan päällä. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan SnellmanEDUun: https://snellmanedu.fi/tuote/unista-itsetuntemusta-ja-elamanvoimaa/